(?)

 (?)

Hobbymateriaal

Dit kwartaal (april/mei/juni 2015) is er op Made by Muis een proefperiode voor de aanschaf van hobbymateriaal. Ik ben gedurende deze periode demonstratrice en verkooppunt voor Stampin' Up® met name in de regio Nijmegen Wijchen Beuningen, maar uiteraard ook daar buiten bent u welkom om uw bestelling bij mij te plaatsen. Het is mogelijk om mooi papier, ponsen,stempels en toebehoren via mij aan te schaffen! De producten van Stampin' Up® zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar alleen via een demonstratrice te bestellen.

Bekijk de jaarcatalogus online via deze link:         jaarcatalogus juli 2015- juni 2016

De catalogus staat naast de producten ook boordevol inspiratie om kaarten, cadeautjes, versieringen etc. zelf te maken!!
Ze zijn helaas op dit moment nog niet in het Nederlands verkrijgbaar. Als er vragen over bepaalde producten bestaan, stel ze gerust! Ik geef graag advies over de beschikbare producten van Stampin' Up®.

Stampin' Up® staat bekend om haar kwaliteit en vernieuwende producten. Kleurencombinaties kunnen gemakkelijk gemaakt worden, doordat papier, inkt, lint en accessoires in ruim 40 kleuren geleverd kan worden. Iedere kleur heeft zijn eigen productenreeks.

Bestellen kan via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar madebymuis@gmail.com. Vermeld alstublieft ook het productnummer erbij, zodat er geen vergissing bestaat! Zodra uw betaling binnen is zal de bestelling bij Stampin' Up® in werking worden gezet.

Creatieve groet,

Hermien van Dinteren
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up®